HomeΚΡΗΤΗΦεύγει ο Μπρας, έρχεται ο Φιλιππής – Σήμερα η «τελετή παράδοσης» του ΟΛΗ

Φεύγει ο Μπρας, έρχεται ο Φιλιππής – Σήμερα η «τελετή παράδοσης» του ΟΛΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγή… σκυτάλης έχουμε σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου καθώς ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΟΛΗ, Γιάννης Μπρας αποχωρεί για ν’ αναλάβει τα καθήκοντά του ο Απόλλωνας Φιλιππής.

Το όνομα του κ. Φιλιππή ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και αναμένεται πλέον να γίνει κι επίσημα ο νέος… καπετάνιος του Οργανισμού Λιμένος.

Ο Απόλλων Φιλιππής είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και προΐσταται του Τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών της Περιφέρειας Κρήτης. Στις εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου ενώ έχει και πλούσια αυτοδιοικητική δράση ως περιφερειακός σύμβουλος.

Η τελετή «παράδοσης – παραλαβής» αναμένεται να γίνει σήμερα το μεσημέρι μετά την γενική συνέλευση στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Μπρας εμφανώς συγκινημένος χθες το απόγευμα μέσως του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά ανέφερε:

Αποχωροντας απο το τιμονι του ΟΛΗ μετα απο 5,8 χρονια νιωθω την αναγκη να ευχαριστησω το προσωπικο, τους συνεργατες τους φορεις και ολους εσας για την στηριξη και την δυναμη που μας δωσατε να συνεχιζουμε να προσπαθουμε για το καλυτερο για τον προορισμο Ηρακλειο.

Νιωθω υπερηφανος για τα 17 βραβεια μας για τα πανω απο 350 μικρα και μεγαλα εργα και παρεμβασεις και για την διεθνη αναγνωριση του λιμανιου μας αλλα και για ολα τα Ευρωπαικα προγραμματα που καταφεραμε να φερουμε σπιτι μας…στο λιμανι μας.

Ειμαι σιγουρος οτι το λιμανι, η πολη και ολοι οι υπολοιποι φορεις θα συνεχισουν να συνεργαζονται για το κοινο καλο…

Καλο ταξιδι….με ηρεμα νερα για την συνεχεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση