HomeΚΡΗΤΗΒραβεύονται οι Κρήτες Πρωταθλητές από την Περιφέρεια

Βραβεύονται οι Κρήτες Πρωταθλητές από την Περιφέρεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βραβεύει τους Κρήτες Πρωταθλητές η Περιφέρεια Κρήτης την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, αίθουσα «Μίνως»,  στο Ηράκλειο.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, στα πλαίσια Υλοποίησης του Προγράμματος Αθλητισμού Πολιτισμού 2015, θα τιμήσει τους αθλητές Κρητικής καταγωγής, οι οποίοι κατάφεραν Πανελλήνια ή Διεθνή Διάκριση κατά την αθλητική περίοδο 2014-2015 και κατέλαβαν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στο άθλημά τους.

Η εκδήλωση σκοπό έχει να καλλιεργήσει την αθλητική συνείδηση κυρίως στους νέους, να προβάλει το «ευ αγωνίζεσθαι», να συμβάλει στην καταπολέμηση της βίας, να αναδείξει τις αξίες και αρχές που διέπουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα: τον σεβασμό, τη φιλία, την αλληλεγγύη αλλά κυρίως, να επιβραβεύσει του αθλητές εκείνους, που η προσπάθεια τους αποτέλεσε για τον τόπο μας μια μεγάλη τιμή. Τα βραβεία θα απονείμει στους αθλητές ο Περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού,  Νίκος Συριγωνάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση