HomeΚΡΗΤΗΡεκόρ… κλοπών – Μέσα σε τρεις μήνες είχε «ανοίξει» 40 σπίτια με λεία 210.000 ευρώ

Ρεκόρ… κλοπών – Μέσα σε τρεις μήνες είχε «ανοίξει» 40 σπίτια με λεία 210.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρεκόρ… κλοπών έχει στο ιστορικό του ένας 31χρονος άνδρας ο οποίος δεν είχε αφήσει σπίτι για σπίτι που να μην το έχει «ανοίξει» στην περιοχή του Ηρακλείου με τους αστυνομικούς να βάζουν σήμερα τέλος στην δράση του.

Ο 31χρονος μέσα σε τρεις μήνες – από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο – είχε διαπράξει συνολικά 40 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια του Ηρακλείου έχοντας αφαιρέσει χρήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 210.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες είχαν βρει τα… ίχνη του και σήμερα το πρωί – μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών – τον συνέλαβαν.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος δεν δρούσε μόνος του καθώς τον βοηθούσε ένας φίλος του με τις αστυνομικές αρχές να τον αναζητούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος μαζί με τον φίλο του αφαιρούσαν από τα σπίτια που «άνοιγαν» χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, φορητούς υπολογιστές, tablet, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα) διάφορα αντικείμενα (γυαλιά ηλίου, είδη ένδυσης κ.α.) και προσωπικά έγγραφα, των οποίων η συνολική χρηματική αξία υπερβαίνει το  ποσό των 210.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση