HomeΚΡΗΤΗΜε τους αντιδημάρχους καθαριότητας συναντώνται οι απεργοί της Ανακύκλωσης

Με τους αντιδημάρχους καθαριότητας συναντώνται οι απεργοί της Ανακύκλωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρίσιμη θεωρείται η προγραμματισμένη για τις 2:00 το μεσημέρι συνάντηση των απεργών εργαζομένων της Ανακύκλωσης με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τη λειτουργία του εργοστασίου της Ανακύκλωσης και την πρόθεση της νέας εργοδότριας εταιρίας να προχωρήσει σε μεταβολή του εργασιακού καθεστώτος των υπαλλήλων.

Οι απεργοί οι οποίοι συνεχίζουν για 45η ημέρα την κινητοποίησή τους διαμαρτυρόμενοι για τις «άδικες» όπως τις χαρακτηρίζουν απολύσεις συναδέλφων τους, παραμένουν στις πύλες του εργοστασίου διεκδικώντας σύμφωνα με τους ίδιους «το δίκιο και το μεροκάματο μας».

Ανυποχώρητοι

Στην ίδια ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής εργαζομένων της Ανακύκλωση στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων:

«Στις 2 μ.μ., σήμερα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους Αντιδημάρχους ώστε να δοθεί μια λύση τόσο για μας όσο και για τους δημότες  που πληρώνουν από τη τσέπη τους τη μη πραγματοποίηση ανακύκλωσης στο Ηράκλειο. Από την πλευρά μας, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δε θα κάνουμε βήμα πίσω από τη διεκδίκησή για δουλειά με δικαιώματα απέναντι σε μια εταιρία που με τις πλάτες κάποιων, νομίζει πώς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τις ζωές 40 εργαζομένων αλλά και με την περιουσία του δήμου».

Θα συμμετάσχουν στην αποψινή κινητοποίηση

Εξάλλου, οι απεργοί ανακοίνωσαν την απόφασή τους να συμμετάσχουν στο αποψινό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 7 το απόγευμα, με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων των δανειστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση