HomeΚΡΗΤΗΑισιοδοξία για την ανακεφαλαιοποίηση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αισιοδοξία για την ανακεφαλαιοποίηση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στα στελέχη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, τα οποία εργάζονται με προσεκτικές κινήσεις προκειμένου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανακεφαλαιοποίησή της, να επιτευχθεί ο στόχος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Στη διάρκεια επίσημων ανακοινώσεων που έγιναν το μεσημέρι από τους εκπροσώπους της διοίκησης, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων, επισημάνθηκε ότι απώτερος στόχος είναι να συγκεντρωθεί ποσό ύψους περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει η παράταση που εξασφάλισε η Παγκρήτια Τράπεζα.

Το ζητούμενο είναι να μη χαθεί ο συνεταιριστικός χαρακτήρας του χρηματοπιστωτικού, επιδίωξη που θα επιτευχθεί μόνο μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Στελέχη της τράπεζας και φορείς απηύθυναν έκκληση στους Κρητικούς να συνδράμουν στην ανακεφαλαιοποίηση. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η αποτίμηση του κλίματος μέχρι στιγμής και των προσπαθειών που καταβάλλονται χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία για την τελική επίτευξη του στόχου

Διαφήμιση
Διαφήμιση