HomeΚΡΗΤΗΤην Δευτέρα η συνέχεια της δίκης Κατσούλη – Κατέθεσε ο πατέρας, η μητέρα και ο αδερφός του άτυχου φιλάθλου

Την Δευτέρα η συνέχεια της δίκης Κατσούλη – Κατέθεσε ο πατέρας, η μητέρα και ο αδερφός του άτυχου φιλάθλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα διέκοψε τη συνεδρίασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θνάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γ’ Εθνικής Ηροδότου – Εθνικού στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά την Δευτέρα το πρωί με την εξέταση των υπόλοιπων μαρτύρων. Συνολικά οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν είναι 40.

Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις των μαρτύρων με την αρχή να κάνει ο πατέρας του θύματος μιλώντας για την διαφορά απόψεων που υπήρχε στην διάγνωση του γιού του.

«Αρχικά οι γιατροί στο Βενιζέλειο μου είπαν ότι πρόκειται για ανεύρισμα. Ωστόσο οι μετέπειτα εξετάσεις που έγιναν τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 της Αθήνας έδειξαν ότι δεν πρόκειται για ανεύρισμα αλλά ο θάνατός του οφειλόταν σε χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι», επεσήμανε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη.

NEAPOLH1

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η μητέρα του Κώστα Κατσούλη η οποία μίλησε για την προσωπικότητα του άτυχου φιλάθλου αλλά και το πώς έζησε εκείνη όλη αυτή την τραγική ιστορία.

Τέλος μίλησε ο αδελφός του θύματος ο οποίος – όπως και ο πατέρας – έκανε λόγο για τις ιατρικές εξετάσεις αλλά και την διαφορά στην διάγνωση.

Νωρίτερα, υπήρξε μία μικρή ένταση στο δικαστήριο όταν η πολιτική αγωγή έθεσε τον προβληματισμό ως προς την αλλαγή του παραπεμπτικού βουλεύματος. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά το παραπεμπτικό βούλευμα έκανε λόγο για κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση ωστόσο αργότερα έγινε αλλαγή σε σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη.

NEAPOLH2

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πέντε άτομα που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και συμπλοκής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση