HomeΚΡΗΤΗΕκρήξεις κι… εντάσεις στην σύσκεψη φορέων στην Περιφέρεια

Εκρήξεις κι… εντάσεις στην σύσκεψη φορέων στην Περιφέρεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία έκφραση ήταν ικανή να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην Περιφέρεια όπου πραγματοποιείται η συνάντηση βουλευτών του Ηρακλείου με συνδικαλιστές, παραγωγούς και άλλους τοπικούς φορείς του τόπου.

Η σύσκεψη άρχισε νωρίς το μεσημέρι στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στην Περιφέρεια Κρήτης με τους φορείς να ενημερώνουν τους βουλευτές της Κρήτης για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την αρχή της σύσκεψης υπήρχε ένταση καθώς πολλά ήταν τα παράπονα των φορέων για τις τακτικές της κυβέρνησης για μία σειρά θεμάτων, όπως τα νέα μέτρα,η υπερφορολόγηση κτλ, ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς χαρακτήρισε τους βουλευτές του τόπου «ανίκανους», «αφερέγγυους» αλλά και μαριονέτες της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα ο αγροτοσυνδικαλιστής, Πρίαμος Ιερωνυμάκης μίλησε για «προσκυνημένους βουλευτές» ρίχνοντας λάδι στην φωτιά.

Τα πράγματα φαίνεται ότι καποια στιγμή ξέφυγαν κατά πολύ με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη και Ποτάμι, Σπύρο Δανέλλη να αναφέρουν ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσουν από την συζήτηση.

Τον ρόλο του… πυροσβέστη πήρε τόσο ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρνουατάκης όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης που ηρέμισαν τα πνεύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση