HomeΚΡΗΤΗΟ απίστευτος καβγάς του υφυπουργού Πολάκη με δημοσιογράφο

Ο απίστευτος καβγάς του υφυπουργού Πολάκη με δημοσιογράφο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά την ομιλία του στην τελετή παραλαβής στο υπουργείο Υγείας τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, είχε αναπολήσει την περίοδο που ως συνδικαλιστής βρισκόταν έξω από το κτήριο στην Αριστοτέλους και έπαιζε ξύλο, όπως είχε πει χαρακτηριστικά. Φαίνεται όμως πως η παραμονή του εντός του υπουργείου και η ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Υγείας ουδόλως έχει μετριάσει την οξύθυμη συμπεριφορά του.

Η συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης με αφορμή το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας για τέσσερις ενημερωτικές καμπάνιες που υλοποίησε το ΚΕΕΛΠΝΟ, «πυροδότησε» τον ούτως ή άλλως αψύ Κρητικό και προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου λεκτικό επεισόδιο με διαπιστευμένο συντάκτη του υπουργείου.

Σημειωτέον ότι η ατμόσφαιρα ήταν εξαρχής έκρυθμη, λόγω της διαρροής του απόρρητου, όπως το χαρακτήρισε και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αυτού δημόσιου εγγράφου σε εβδομαδιαίο περιοδικό η κυκλοφορία του οποίου συνέπεσε με την εκτάκτως προγραμματισθείσα συνέντευξη τύπου.

https://www.youtube.com/watch?v=evHnZmrHkxU

Διαφήμιση
Διαφήμιση