HomeΚΡΗΤΗΦάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Ηρακλείου συγκεντρώνει ο Ροταριανός Όμιλος

Φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Ηρακλείου συγκεντρώνει ο Ροταριανός Όμιλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, συνεχίζοντας το έργο κοινωνικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει μια ακόμα δράση συλλογής φαρμάκων, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10:00 μέχρι τις 13:30, στο αίθριο του Δημαρχείου Ηρακλείου στη Λότζια.

rotary

Σκοπός της δράσης είναι να συλλεχθούν φάρμακα τα οποία βρίσκονται «ξεχασμένα» στην κατοχή πολιτών που πλέον δεν τα χρησιμοποιούν (είτε γιατί άλλαξαν αγωγή, είτε επειδή τη διέκοψαν, κλπ) ενώ την ίδια στιγμή τα φάρμακα αυτά είναι απολύτως απαραίτητα σε συμπολίτες μας που βιώνουν δυσκολίες ή ακόμα και την αδυναμία απόκτησής τους. Θα παραλαμβάνονται φάρμακα καινούρια ή μη, που θα είναι όμως διατηρημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε σκευάσματος, καθώς και παραφαρμακευτικό υγειονομικό υλικό πάσης φύσεως.

 Δράσεις πρόληψης

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Όμιλο Rotaract Ηρακλείου, τον Όμιλο που αποτελείται από νέες και νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και θεραπείας ασθενειών στις οποίες είναι αφιερωμένος ο μήνας Δεκέμβριος σύμφωνα με το διεθνές Ροταριανό ημερολόγιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση