HomeΚΡΗΤΗΜε τους συνδικαλιστές των Ειδικών Φρουρών συναντήθηκε ο δήμαρχος Βιάννου

Με τους συνδικαλιστές των Ειδικών Φρουρών συναντήθηκε ο δήμαρχος Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης  και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο Σιαμέτη Νικόλαο και τον Οργανωτικό Γραμματέα Καροφυλλάκη Ιωάννη είχε σήμερα στο Δημαρχείο Βιάννου ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης, με θέμα την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Ένωσης επίκειται να μειωθεί ο αριθμός του προσωπικού  που υπηρετούν στα Τ.Α.Ε. Ηράκλειου από εκατό σε εξήντα. Αυτό άμεσα θα επηρεάσει την αστυνόμευση της Υπαίθρου αφού η μονάδα αυτή έχει φτιαχτεί για να επιχειρεί  στην Ελληνική Περιφέρεια και να δρα και αποτρεπτικά αλλά και κατασταλτικά όπου χρειαστεί. Στον Δήμο Βιάννου σε καθημερινή βάση  επιχειρεί  ομάδα των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου κάτι που με την μείωση των στελεχών όπως σχεδιάζεται θα σταματήσει να γίνεται, επηρεάζοντας άμεσα την αστυνόμευση της περιοχής.

Συμπαράσταση στο δήμαρχο

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης δήλωσαν την συμπαράσταση τους στο Δήμαρχο στην προσπάθεια που κάνει για την διατήρηση του Α.Τ. Βιάννου αφού ο υποβιβασμός του σε Αστυνομικό σταθμό σημαίνει άμεσα έλλειμα αστυνόμευσης και ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε την στήριξη του στον αγώνα που δίνει η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ώστε να παραμείνουν στις θέσεις τους όλα τα στελέχη της Υπηρεσία,  και να συνεχίσουν να λειτουργούν για τον σκοπό τον οποίο έχουν ιδρυθεί δηλαδή την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών της Ελληνικής Περιφέρειας. Τόνισε μάλιστα ότι αυτή η στήριξη θα εκδηλωθεί και μέσα από το υπό διαμόρφωση ψήφισμα το Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου.

Για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ στην Κρήτη

Τέλος επανέλαβε για άλλη μια φορά τη αντίθεσή του σχετικά  με την πρόταση για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη σε ότι αφορά τον Δήμο Βιάννου και κάλεσε το Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να σεβαστεί την επιθυμία πολιτών και φορέων της Βιαννου για διατήρηση και ενίσχυση του ΑΤ. Βιάννου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση