HomeΚΡΗΤΗΤο We do local στην Greek Tourism Expo 2015

Το We do local στην Greek Tourism Expo 2015

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι παρουσιάσεις που διοργανώνει η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ για την προώθηση του νέου προτύπου πιστοποίησης τουριστικών μονάδων, που δημιουργήθηκε για την​ ​διαφοροποίηση του τουριστικού μας προϊόντος.

we do local2

Το «We do local», την περασμένη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάστηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism EXPO 2015, στο Metropolitan Expo, παρουσία φορέων και στελεχών της τουριστικής αγοράς της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και επισκεπτών της έκθεσης.

Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου που παρευρέθησαν στην έκθεση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε ​για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό, από τον Διευθ.Σύμβουλο της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ Ανδρέα Μεταξά και την Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας Cosmocert AE Ελίνα Καραμίχου.

we do local3

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού και του Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

we do local

Το We do local είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από δεκατέσσερις σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης που σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.

we do local4

Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του We do local, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών  που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ενιαίου σήματος το We do local, λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης. Το We do local, έως σήμερα διαθέτει 23 Πιστοποιημένα Μέλη, 21 ξενοδοχειακές μονάδες και 2 πλοία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.wedolocal.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση