HomeΚΡΗΤΗΤελευταίο… αντίο στον Γιώργο και την Αφροδίτη – «Μαύρη» μέρα για τις Μοίρες

Τελευταίο… αντίο στον Γιώργο και την Αφροδίτη – «Μαύρη» μέρα για τις Μοίρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη και οδύνη επικρατεί από χθες τόσο στις Μοίρες όσο και σε όλη την τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον απροσδόκητο χαμό του 64χρονου Γιώργου Στιβακτάκη και της 21χρονης κόρης του που σκοτώθηκαν σε τροχαίο.

Η μοίρα φαίνεται ότι έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στην οικογένεια καθώς είχαν πάει χθες το βράδυ να δουν τον έναν γιο της οικογένειας που έπαιζε λύρα στα Μάταλα και στην επιστροφή ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακαριαία ο πατέρας και η κόρη ενώ η μητέρα να μεταφερθεί με σοβαρότατα τραύματα στο νοσοκομείο.

SEBASTAKHS

Το τελευταίο αντίο στον 64χρονο Γιώργο και την κόρη του Αφροδίτη θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες.

Εκεί θα βρίσκεται και ο δεύτερος γιος της οικογένειας που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Λασίθι.

Το χρονικό

Ήταν λίγο πριν τις 2 χθες τα ξημερώματα όταν ο πρώην 64χρονος γυμναστής, Γιώργος Στιβακτάκης επέστρεφε οδικώς με την σύζυγό του Μαρία και την 21χρονη  κόρη του Αφροδίτη από τα Μάταλα προς τις Μοίρες.

SEBASTAKH1

Ο δρόμος που είχαν επιλέξει να πάρουν ήταν η επαρχιακή οδός Μοιρών – Τυμπακίου. Όλα έγιναν όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 20χρονος, με κατεύθυνση προς τις Μοίρες ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο 64χρονος μαζί με την κόρη του τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα και ο 20χρονος οδηγός του αγροτικού.

SEBASTAKH

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 20χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στα κάτω άκρα ενώ η 54χρονη μητέρα φέρει κατάγματα στα πλευρά και τα άκρα.

Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ ειδοποίησαν παράλληλα το ΕΚΑΒ.

Στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση