HomeΚΡΗΤΗΘρήνος για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην… άσφαλτο

Θρήνος για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην… άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι όλη η Κρήτη από το θανατηφόρο τροχαίο που ξεκλήρισε μία οικογένεια σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου.

Η μοίρα φαίνεται ότι έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στην οικογένεια καθώς είχαν πάει χθες το βράδυ να δουν τον έναν γιο της οικογένειας που έπαιζε λύρα στα Μάταλα και στην επιστροφή ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακαριαία ο πατέρας και η κόρη ενώ η μητέρα να μεταφερθεί με σοβαρότατα τραύματα στο νοσοκομείο.

Το χρονικό

Ήταν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα όταν ο πρώην 64χρονος γυμναστής, Γιώργος Στιβακτάκης επέστρεφε οδικώς με την σύζυγό του Μαρία και την 21χρονη  κόρη του Αφροδίτη από τα Μάταλα προς τις Μοίρες.

Ο δρόμος που είχαν επιλέξει να πάρουν ήταν η επαρχιακή οδός Μοιρών – Τυμπακίου. Όλα έγιναν όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 20χρονος, με κατεύθυνση προς τις Μοίρες ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

SEBASTAKH1
Η Αφροδίτη Σεβαστάκη.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο 64χρονος μαζί με την κόρη του τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα και ο 20χρονος οδηγός του αγροτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 20χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στα κάτω άκρα ενώ η 54χρονη μητέρα φέρει κατάγματα στα πλευρά και τα άκρα.

Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ ειδοποίησαν παράλληλα το ΕΚΑΒ.

SEBASTAKH
Η Αφροδίτη Σεβαστάκη.

Στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες.

SEBASTAKHS

Αύριο το… τελευταίο αντίο

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Γιώργο Σεβαστάκη και την κόρη του Αφροδίτη θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αύριο στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες.

Εκεί θα βρίσκεται και ο δεύτερος γιος της οικογένειας που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Λασίθι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση