HomeΚΡΗΤΗΜαριάς: Οι δανειστές απεργάζονται σχέδιο εγκατάστασης δυνάμεων καταστολής στην Ελλάδα

Μαριάς: Οι δανειστές απεργάζονται σχέδιο εγκατάστασης δυνάμεων καταστολής στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αποκάλυψη ότι οι Ευρωπαίοι, και κυρίως οι Γερμανοί, προσπαθούν και μεθοδεύουν την εγκατάσταση δυνάμεων καταστολής στα Ελληνικά σύνορα, με πρόσχημα τον έλεγχο των προσφυγικών ροών κι απώτερο στόχο να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους ως δανειστές, έκανε μιλώντας στις 5 Δεκεμβρίου στην εκπομπή του Σπύρου Μάλλη στην τηλεόραση του Σκάι ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η πρόθεση των Ευρωπαίων δανειστών αποκαλύφθηκε την Τετάρτη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, όταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ είπε ότι θα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα εάν «όλους αυτούς τους αστυνομικούς και συνοριοφρουρούς, που χρησιμοποιούνται σήμερα στη Γαλλία, στη Γερμανία, στη Βαυαρία στα σύνορα με την Αυστρία, στη Δανία με Σουηδία, τους αξιοποιούσαμε για να φυλάξουν από κοινού τα 190 χιλιόμετρα των Ελληνοτουρκικών Συνόρων». Ο Νότης Μαριάς του απάντησε αμέσως με παρέμβασή του ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και η φύλαξη των συνόρων της είναι δική της υπόθεση. Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είπε μάλιστα σε έντονο ύφος ότι θα πρέπει ο κ. Βέμπερ να ξεχάσει τους Γερμανούς φρουρούς στα Ελληνικά σύνορα, γιατί αυτή η ιστορία έχει λήξει εδώ και 70 χρόνια.

Τί κρύβεται πίσω από την πρόταση Βέμπερ

Εξηγώντας τις προθέσεις που υποκρύπτει αυτή η πρόταση Βέμπερ, ο Νότης Μαριάς είπε ότι πρόκειται για συντονισμένο σχέδιο, που ξεκίνησε όταν η Μέρκελ πρότεινε κοινή φύλαξη των συνόρων μας -με πρόσχημα τις προσφυγικές ροές- με τους Τούρκους. «Τώρα, είπε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θέλουν να φέρουν συνοριοφύλακες, επειδή εμείς αμφισβητούμε την παρουσία της τρόικας και θέλουν να έχουν εδώ δυνάμεις καταστολής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση