HomeΚΡΗΤΗΘλίψη για τον 76χρονο που βρέθηκε νεκρός και καμένος – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Θλίψη για τον 76χρονο που βρέθηκε νεκρός και καμένος – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία του Μερτέ Χανίων από τον τραγικό θάνατο του 76χρονου που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο σπίτι νεκρός και καμένος.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμα άγνωστα ενώ όλοι περιμένουν την νεκροψία – νεκροτομή όπου θα φανεί πώς πέθανε αλλά και το πότε.

Το χρονικό

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από τον ταχυδρόμο της γειτονιάς που πήγε στο σπίτι, χτυπούσε αλλά δεν άκουγε κανέναν.

Ωστόσο μύρισε κάτι το καμένο και μπήκε στο σπίτι για να δει τι συνέβαινε. Τότε είδε την αποτρόπαιη εικόνα: Τον 76χρονο να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρά του νεκρός και καμένος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική αλλά και ο ιατροδικαστής.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν συνέδραμαν καθώς δεν υπήρχε εστία φωτιάς ενώ το ανακριτικό της υπηρεσίας ξεκίνησε την έρευνα καθώς στην κρεβατοκάμαρα υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι είχε υπάρχει φωτιά, χωρίς όμως να πάρει έκταση στο υπόλοιπο σπίτι.

Οι έρευνες

Από την πλευρά της η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία και ξεκίνησε την έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, καθώς από την πρώτη στιγμή, ο θάνατος του ηλικιωμένου θεωρήθηκε περίεργη υπόθεση.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα (αυτοκτονία, ατύχημα αλλά και εγκληματική ενέργεια), προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο άτυχος 76χρονος έχασε τη ζωή του.

Τόσο οι άνδρες αστυνομίας όσο και της πυροσβεστικής, που βρέθηκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το σπίτι, προκειμένου να εξακριβωθεί, πώς εκδηλώθηκε η φωτιά και πώς δεν επεκτάθηκε στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Ωστόσο όμως εξετάζουν και τα ενδεχόμενα τόσο της αυτοκτονίας όσο και της εγκληματικής ενέργειας, αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος παραμένουν περίεργες και άγνωστες.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση