HomeΚΡΗΤΗΠοιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα – Οι διακοπές για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα – Οι διακοπές για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

8:00 – 12:00 Γενικά στο χωριό Σκλαβεροχώρι του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

8:00- 14:00 Γενικά στο χωριό Αρχάγγελος του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

12:00- 15:00  Στο χωριό Γαλενιανό του Δ.Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή της σχολής Αξιωματικών και των εγκαταστάσεων του αντλιοστασίου Αρχαγγέλου.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

8:00 – 11:00 Στο χωριό Κασάνοι του Δ.Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Ραφαήλ και της οικίας Πανταγάκη Κων/νου.

8:00 – 14:00  Στο Καστέλι Πεδιάδος, στην περιοχή Πολυθέα.

11:00 – 13:30 Στο χωριό Καραβάδος του Δ.Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή των οικιών Συμιανάκη Αικ. και Μαυράκη Ιωάν.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Γαλενιανό του Δ.Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή της σχολής Αξιωματικών και των εγκαταστάσεων του αντλιοστασίου Αρχαγγέλου.

13:00 – 15:00 Στο χωριό Σκινιά του Δ.Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή της οικίας Παπαμαστοράκη Ειρήνης.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

8:00 – 11:00     Στην Ανάληψη στην οδό Ρόδων από την οδό Μύσωνος έως την οδό Γερωνυμάκη, Γερωνυμάκη από την οδό Σοφοκλέους έως την Λ.Εθνικής Αντιστάσεως και Λ.Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Μύσωνος έως την οδό Επίκουρου μετά παρόδων.

8:00 – 15:00 Γενικά στο χωριό Πλάτανος Δ.Γόρτυνας.

8:00 – 15:30 Στις Πατέλες, στις οδούς Γερωνυμάκη από την Λεωφ.Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Καπετάν Μιχάλη Μπαντουβά μετά παρόδων, Μ.Πρεβέλης από την οδό Μονής Τοπλού έως την οδό Ισιώδου, Μαραθωνομάχων από την οδό Επικούρου έως την οδό Γερωνυμάκη, Πλάτωνος και Μιλτιάδου από την οδό Καπετάν Μιχάλη Μπαντουβά έως την οδό Μαραθωνομάχων.Επίσης στις οδούς Λεωνίδα,Μονής Γουβερνέτου,Επίκουρου ,Σκαλτσούνη και Καπετάν Μιχάλη μετά παρόδων.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Αγ.Δέκα, στην περιοχή του αρδευτικού Σταυριανουδάκη. Στις Γκαγκάλες, στην περιοχή του ελαιουργείου Δαριβιανάκη – Βελιδάκη. Χαρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση