HomeΚΡΗΤΗΠάτησαν… Κρήτη οι 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες – Θα διαφημίσουν το νησί

Πάτησαν… Κρήτη οι 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες – Θα διαφημίσουν το νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάτησαν… σήμερα Κρήτη οι 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι θα μείνουν έως τις 3 Δεκεμβρίου με σκοπό να διαφημίσουν το νησί.

Οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες βρίσκονται στην Κρήτη μετά από πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού ΤΕΖ TOUR Ελλάδος.

Η τουριστική αυτή πρωτοβουλία έχει σκοπό να προωθήσει την Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερα την Κρήτη στο εξωετρικό και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους διοργανωτές, να αποδείξουν ότι «ο επισκέπτης μπορεί να δει, νοιώσει, βιώσει πολλά άλλα πράγματα εκτός από το τετριμμένο «ήλιος και θάλασσα» αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου».

Για το λόγο αυτό άλλωστε στον προγραμματισμό της πενθήμερης επίσκεψης, οι περισσότερες δραστηριότητες είναι εκτός ξενοδοχείου σε μέρη του νησιού οπού οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη γνήσια Κρητική φιλοξενία.

Διαπιστώνοντας την δύσκολη κατάσταση της φετινής τουριστικής περιόδου για την αγορά των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και αναλύοντας περαιτέρω τα δεδομένα για την επόμενη τουριστική περίοδο, όπου νέες δυσκολία διακρίνονται στον ορίζοντα με την χορήγηση της βίζας εισόδου (βιομετρικά χαρακτηριστικά), με την υποτίμηση του ρουβλιού και την δύσκολή οικονομική κατάσταση της Ρωσίας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις κινήσεις των ανταγωνιστριών χωρών.

Πρώτη φορά στην… Κρήτη

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της TEZ TOUR HELLAS κ. Δημήτρης Χαριτίδης σημείωσε ότι:

« Το οργανωμένο αυτό ταξίδι των Διευθυντών των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και εφέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι ενεργεία αυτή εν μέσω κρίσης θα ενδυναμώσει περισσότερο τα δεσμά μας με την Ρωσική τουριστική αγορά δίνοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την επικείμενη  τουριστική χρονιά 2016, χρονιά η οποία μεταξύ άλλων έχει ανακηρυχθεί σε «Έτος Ελλάδας» στην Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα.» Ενώ ευχαρίστησε για την βοήθεια την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, τον Δήμο Χερσονήσου, τον Δήμο Οροπεδίου και την Eurobank.

Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στον τουρισμό από τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και την ανατολική Ευρώπη.

Σήμερα,  ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR λειτουργεί σε 28 χώρες συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων τις Ρωσία, Ουκρανία, Λευκωσία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ανδόρα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Σρι Λάνκα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαλδίβες, Μεξικό, Βραζιλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρο κ.α, εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο.

Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2008 σε Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο και Κέρκυρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση