HomeΚΡΗΤΗΈξω από την ΔΥΠΕ οι εργαζόμενοι στα νοσοκομείο

Έξω από την ΔΥΠΕ οι εργαζόμενοι στα νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Κρήτης έξω από την 7ης ΥΠΕ Κρήτης στις 2 Δεκεμβρίου με αφορμή την πανυγειονομική απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ:

Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. συμμετέχει στην Πανυγειονομική Απεργία την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.

Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί τα Εργατικά Σωματεία Νοσοκομείων Κρήτης με όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Να αγωνιστούμε, να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε για:

Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων στην Υγεία. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, εργασιακές, ασφαλιστικές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς.

Άμεση στελέχωση των νοσοκομείων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά τους. Μονιμοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία (επικουρικών, συμβασιούχων, ΕΣΠΑ, κλπ.).

Αποκλειστικά πλήρη δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.

Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία, ολοήμερη δωρεάν λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων με αξιοπρεπή και άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.

Να σταματήσει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας. Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, αργίες, νυχτερινά).

Διαφήμιση
Διαφήμιση