HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η εκδήλωση για τον θηλασμό στην Χερσόνησο

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον θηλασμό στην Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια τρυφερή εκδήλωση με θέμα: «Θηλασμός και Εργασία, ας το κάνουμε να πετύχει!» που με πολλή αγάπη «αγκάλιασε» το κοινό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου.

θηλασμός3fb

Όπως τόνισαν οι εισηγητές στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο για τη μητέρα και το μωρό, γιατί προφυλάσσει την υγεία και των δύο, θωρακίζει τον οργανισμό του βρέφους και προσφέρει ανεκτίμητη πληρότητα και συναισθηματικό δέσιμο με το παιδί.

θηλασμός4fb

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Δέσποινα Πλευράκη: «Κάναμε την αρχή και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης. Μεγάλη η ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα σχέσης «γονέα και παιδιού». Ένας κύκλος θεματικών συναντήσεων μόλις ξεκίνησε και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου θα γίνει πρωτεργάτης στην προσπάθεια ενδυνάμωσης της σχέσης αυτής. Ευχαριστούμε όλους όσους έγιναν αρωγοί στο να πετύχει αυτό το ξεκίνημα και ιδιαιτέρως τους εξαίρετους επαγγελματίες υγείας: κ. Μαρίνο Νικολάου, MD, PhD – Γυναικολόγο Επιμελητή Β΄ ΕΣΥ, κ. Μαρία Θεοδωράκη, Παιδίατρο ΓΝΗ Βενιζελείου, κ. Ναταλία Τσουμάνη, Υπεύθυνη Νοσηλευτικού Προσωπικού ΜΥ – ΠΕΔΥ, ΤΕ Νοσηλεύτρια, ΤΕ Διαιτολόγο Διατροφολόγο ΜSc Δημόσια Υγεία – MBA Διοίκηση Μονάδων Υγείας, κ. Ρουμπία Ανδρουλάκη, ΤΕ Μαία ΜΥ ΠΕΔΥ Ηρακλείου, κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη, ΤΕ Μαία ΜΥ ΠΕΔΥ Ηρακλείου, κ. Θεοδώρα Γκουτζαμάνη – Νοσηλεύτρια, κ.κ. Αλίκη Παναγιωτάκη & Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη – Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League International – Ομάδα Κρήτης, καθώς επίσης και την κ. Μαρία Τζιράκη Παττακού, η οποία έδωσε μια ευχάριστη πινελιά στην εκδήλωση μας.»

θηλασμός2fb

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ωρέλια έκανε face painting σε μικρά και … μεγάλα παιδιά, ενώ μοιράστηκαν είδη βρεφικής περιποίησης από τις εταιρείες: chicco, medela, hydrovit babycare, Target Pharma Healthcare.

Διαφήμιση
Διαφήμιση