HomeΚΡΗΤΗΠροφυλακιστέος ο 44χρονος για τη φυτεία στο Μυλοπόταμο και το μίνι – οπλοστάσιο

Προφυλακιστέος ο 44χρονος για τη φυτεία στο Μυλοπόταμο και το μίνι – οπλοστάσιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ίδιος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, ωστόσο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο λόγος για τον 44χρονο άνδρα από το Ρέθυμνο, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για την υπόθεση φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης που είχε εντοπιστεί σε περιοχή του Μυλοποτάμου πέρυσι το Σεπτέμβριο.

Ο 44χρονος απολογήθηκε, σύμφωνα με το goodnet.gr δύο φορές στην Ανακρίτρια Ρεθύμνου, τόσο για τη φυτεία κάνναβης με 430 δενδρύλλια όσο και για τα όπλα που είχαν βρεθεί στην κατοχή του. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο αλλοδαποί, ένας 30χρονοε από το Ιράκ και ένας 32χρονος από την Αλβανία.

Η καλά οργανωμένη δουλειά και τα καλάσνικοφ

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται πως είχε στήσει σε χώρο της ιδιοκτησίας του μια πολύ καλά οργανωμένη φυτεία και τα δενδρύλλια που είχαν εντοπιστεί το 2014 έφθαναν στο ύψος τα 5 μέτρα.

Στο χώρο της φυτείας είχε βρεθεί τότε και μεγάλη ποσότητα χασίς, που ξεπερνούσε τα τρία κιλά.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολύμηνη έρευνα, αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του ιδιοκτήτη, να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Επίσης, στις έρευνες που είχαν ακολουθήσει στο σπίτι του, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και ένα μίνι – οπλοστάσιο με δύο τουφέκιατύπου KALASHNIKOV, 4 πιστόλια με τις γεμιστήρες τους καθώς και πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση