HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η εκδήλωση για τα εμβόλια στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα εμβόλια στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία και τη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα Ανδρόγεω η ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα, «Εμβόλια: Μύθοι και πραγματικότητα» που διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου (Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας) και ο Ιατρικός σύλλογος.

Τα μεγαλύτερα όπλα για την πρόληψη

emvolia

Για τα εμβόλια και τη χρησιμότητά τους μίλησαν επιφανείς επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο οι οποίοι τόνισαν ότι οι εμβολιασμοί αποτελούν τα μεγαλύτερα όπλα για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και προκειμένου να επιτευχθεί συλλογική ανοσία ενάντια σε λοιμώδη νοσήματα και να αποφευχθεί η εκδήλωση επιδημιών, η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού πρέπει να φθάνει στο 95%.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ.Χάρης Βαβουρανάκης,οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ.Μαρία Καναβάκη και Κοινωνικής Πολιτικής κ.Αθηνά Σπανάκη –Κοχιαδάκη,γιατροί από το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις επιστημονικές αναλύσεις για τα εμβόλια τόσο στην παιδική ηλικία όσο και στην ενηλικίωση των ανθρώπων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση