HomeΚΡΗΤΗΑστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά 40χρονου με ψυχολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο

Αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά 40χρονου με ψυχολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10 αστυνομικών πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να μεταφερθεί ένας 40χρονος άνδρας από το σπίτι του στο οποίο είχε κλειστεί και αρνούνταν να βγει ή να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε, στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το anatolh.com, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα τελευταία 24ωρα είχε κλειστεί στο σπίτι του, δεν είχε πάει στη δουλειά του και δεν ήθελε να επικοινωνήσει με κανέναν.

Οι συνάδελφοί του, οι γείτονες αλλά και η οικογένειά του από την Αθήνα άρχισαν να ανησυχούν για το 40χρονο, ο οποίος φαίνεται πως πάσχει από κάποιο ψυχιατρικό νόσημα χωρίς όμως να είναι επικίνδυνος για τον περίγυρό του, αφού δεν ήταν επιθετικός. Ωστόσο με την έντονη τάση απομόνωσης που είχε και με το ενδεχόμενο να αντιμετώπιζε ένα είδος μανίας καταδίωξης, μπορούσε να γίνει επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό.

Για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Προκειμένου να βγει από το σπίτι και να λάβει τη φροντίδα των ειδικών ο 40χρονος, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά του στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Μετά από διαπραγμάτευση από τους αστυνομικούς αλλά και τους συγγενείς του οι οποίοι έφτασαν εσπευσμένα από την Αθήνα, ο 40χρονος πείστηκε να βγει από το σπίτι και να ακολουθήσει τους αστυνομικούς που τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση