HomeΚΡΗΤΗΤραγωδία: 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο – Δείτε το τελευταίο της μήνυμα που συγκλονίζει

Τραγωδία: 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο – Δείτε το τελευταίο της μήνυμα που συγκλονίζει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι και πάλι η κοινωνία της Ρόδου αλλά και της Κρήτης, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε νωρίς το πρωί της Κυριακής μια 31χρονη γυναίκα, που επιχείρησε να διασχίσει πεζή τον δρόμο κοντά στην Ψαροπουλα.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, πρόκειται για την Χαρίκλεια Σαρούκου, η οποία κατάγονταν από το Ηράκλειο της Κρήτης και η οποία διέμενε στη Ρόδο όπου κι εργάζονταν.

Το χρονικό

Το πρωί της Κυριακής, (στις 7.30 περίπου)  η άτυχη Χαρά, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος Ροδίτης.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα, οι γιατροί, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Αυτό είναι το μήνυμα που ανήρτησε η 31χρονη Χαρά Σαρούκου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δύο μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

RODOS1

Ο οδηγός, σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, την εγκατέλειψε τραυματισμένη στο σημείο κι έφυγε. Αυτόπτες μάρτυρες όμως, είδαν το αυτοκίνητο και αφού συγκράτησαν κάποια από τα χρακτηριστικά του, ενημέρωσαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου. Ήταν υπόθεση χρόνου να εντοπιστεί.

Πράγματι μέσα σε τρεις περίπου ώρες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ρόδου που κλιμάκωσαν ευρείας έκτασης έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και στην συνέχεια τον νεαρό που το οδηγούσε.

Τι είπε ο 19χρονος στην Εισαγγελέα

Σε βάρος του κινήθηκε αμέσως η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης και με εντολή της  εισαγγελέως, κρατήθηκε στο τμήμα όλο το βράδυ. Χθες το μεσημέρι, προσήχθη, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, Στέλιο Κιουρτζή και Μαρία Μητσού, στην αρμόδια Εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος, δίνοντας έτσι εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν κατάλαβε ότι χτύπησε κάποιο άτομο στο συγκεκριμένο σημείο και ταυτόχρονα εξέφρασε την θλίψη και την οδύνη του για το γεγονός αυτό. Είπε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα συμπαρασταθούν με οποιονδήποτε τρόπο στην οικογένεια της αδικοχαμένης.

Η εισαγγελέας πάντως διέταξε περαιτέρω προανάκριση και ανατέθηκε σε έμπειρους αξιωματικούς του ΤΤΡ για να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα αναφορικά με τη νέα τραγωδία που συγκλόνισε και πάλι το νησί της Ρόδου.

RODOS

Συγκλονίζει το μήνυμα της 31χρονης

Δύο μόλις μέρες πριν να φύγει από τη ζωή η 31χρονη Χαρά Σαρούκου, είχε αναρτήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στέλνοντας… ένα γράμμα δίχως παραλήπτη στο οποίο έγραφε:

«Αν ήξερες πως σήμερα θα με άκουγες για τελευταία φορά, θα ερχόσουν για λίγο;»

Διαίσθηση ή συμπτωματικό γεγονός άραγε;

 

Η Χαρά Σαρούκου αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος που είχε μόνο φίλους  και φίλες που την αγαπούσαν, τόσο στο νησί μας όπου ζούσε κι εργάζονταν όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Ηράκλειο, όπου και κατάγεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση