HomeΚΡΗΤΗΤίμησαν την Εθνική Αντίσταση στον Πλατανιά

Τίμησαν την Εθνική Αντίσταση στον Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης τίμησε ο δήμος Πλατανιά την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων να αφήνουν στεφάνια στο μνημείο των πεσόντων στην κεντρική πλατεία Ρουμάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αργότερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των πολιτιστικών φορέων με τους δήμους Κισάμου και Πλατανιά αλλά και την αντιπεριφέρεια Χανίων όπου συζητήθηκαν τα εναλλακτικά σενάρια αξιοποίησης της Κισαμίτικης Πολιτιστικής Ταυτότητας που από κοινού εκπονούνται.

Στην  συνάντηση αυτή, συμμετείχε η μελετητική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο  με την επιστημονική υπεύθυνη κα Στρατηγέα Αναστασία Αναπλ. Καθηγήτρια Ε.Μ.Π., η οποία πραγματοποιεί  τη μελέτη με θέμα  «Στρατηγικός Σχεδιασμός Πολιτιστικής Πολιτικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης Επαρχίας Κισάμου» .

Η συνάντηση αυτή  πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα  του Συλλόγου Σωματείο Λαϊκής Βιβλιοθήκης Παλαιών Ρουμάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετείχαν  ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Παύλος Πολάκης , οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Χανίων, κα Βαγιωνάκη Ευαγγελία (Βάλια) και ο κος Μπαλωμενάκης Αντώνιος , ο κος Παναγιώτης Σημαντηράκης Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης &   Απασχόλησης, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά , εκπρόσωποι πολιτιστικών και λοιπόν  τοπικών φορέας καθώς και πλήθος κόσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση