HomeΚΡΗΤΗΆνεργος νοίκιασε το σπίτι του για να πληρώνει την… δόση του στην τράπεζα

Άνεργος νοίκιασε το σπίτι του για να πληρώνει την… δόση του στην τράπεζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οφειλές που ξεπερνούν τις 173.000 ευρώ έχει ένας Χανιώτης ο οποίος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του δανείου νοίκιασε το… σπίτι του.

Παρ’ όλες τις προσπάθειές του το δάνειο «κοκκίνισε» κι έκανε αίτηση να ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη για να μην του πάρουν το σπίτι.

Ο Χανιώτης τώρα πλέον ζει με τους γονείς του ενώ το σπίτι που έχει ο ίδιος το έχει ενοικιάσει στα Χανία με το ποσό των 400 ευρώ.

Επιτέλους… χαμόγελα

Ο νεαρός άνδρας πήγε το Νοέμβριο στο Ειρηνοδικείο Χανίων όπου κι εκδικάστηκε η υπόθεσή του προκειμένου να μην βγει το σπίτι στο… σφυρί προσπαθώντας να ρυθμίσει τις οφειλές του στην τράπεζα.

Οι οφειλές ανέρχονται στα 173.217, 734 ευρώ και με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ο Χανιώτης άνεργης κατάφερε και – με προσωρινή διαταγή – κρατάει το σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο Χανίων με προσωρινή διαταγή του αποφάσισε:

α)Δέχεται την αίτηση, χορήγηση προσωρινής διαταγής.

β)Διατάσσει, την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του  αιτούντος.

γ)Διατάσσει, τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας  του αιτούντος, έως την επανασυζήτηση της κρινόμενης αίτησης, ήτοι μέχρι τις 02-11-2016

δ)Απαγορεύει, κάθε μορφής πράξη εκτέλεσης σε βάρος του  αιτούντος

ε) Ορίζει , την καταβολή από τον αιτούντα,  μηνιαίας δόσης  ποσού 150 ευρώ, αρχής γενομένης από 01-12-2015

Επιτρέπει , στον αιτούντα να μη καταβάλλει δόση, για τρεις μήνες (3) εκάστου έτους, (Πάσχα ,Χριστούγεννα και Αύγουστο).

Τέλος ,η  Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της, εργάσιμες μέρες και ώρες ,στην Δ/νση:α) Πλατ.1866 αρ.2  ΧΑΝΙΑ β)Λακέρδας 11 Ιεράπετρα να επικοινωνήσουν μαζί μας σταΤηλ.Φαξ : 2821092306  Φαξ : 2821086245 ¨Χανιά και Τηλ.Φαξ 2842020140 Ιεράπετρα

e-mail:[email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση