HomeΚΡΗΤΗΔιώξεις στους τρεις που έλυσαν τις διαφορές τους με… μαχαίρια

Διώξεις στους τρεις που έλυσαν τις διαφορές τους με… μαχαίρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινικές διώξεις φέρουν στην πλάτη τους τα τρία άτομα που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα έπειτα από αιματηρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα όταν μία παρέα νεαρών – ηλικίας 21, 24 και 30 χρόνων – βρίσκονταν στην πλατεία και μιλούσαν.

Για άγνωστο ακόμα λόγο ξεκίνησε μία έντονη λογομαχία μεταξύ τους ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν και τα… αίματα με τους τρεις άντρες να πιάνονται «στα χέρια».

Η κατάσταση ξέφυγε όταν κάποιος από τους νεαρούς έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα και οι τρεις να τραυματιστούν.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν και τους τρεις στο νοσοκομείο.

Ο 30χρονος και ο 21χρονος είχαν σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε να εισαχθούν στο χειρουργείο ενώ ο 24χρονος είχε πιο ελαφρά τραύματα.

Στο αιματηρό αυτό συμβάν υπήρχε κι ένα τέταρτο άτομο το οποίο αναζητούσε η αστυνομία ωστόσο κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο τέταρτος της παρέας δεν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό.

Οι διώξεις

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται οι τρεις «πρωταγωνιστές» του αιματηρού περιστατικού με τον εισαγγελέα να τους ασκεί ποινικές διώξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στον 24χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοφορία ενώ οι άλλοι δύο φέρουν διώξεις για συμπλοκή και απλή σωματική βλάβη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση