HomeΚΡΗΤΗO νεαρός μελισσοκόμος από τα Βορίζια που χρίστηκε ως ο “πιο σέξι αγρότης”

O νεαρός μελισσοκόμος από τα Βορίζια που χρίστηκε ως ο “πιο σέξι αγρότης”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Στάθης Στιβακτάκης από τα Βορίζια, όταν ανέβαινε στην Αθήνα για το αγροτικό συλλαλητήριο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα φωτογραφικό “κλικ” θα τον έχριζε τον πιο “σέξι αγρότη” της Ελλάδας μέσα σε λίγες ώρες.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από συνεργάτες της LIFO, κάνουν εδώ και ώρες το γύρο του διαδικτύου, ενώ με την περίπτωση του Στάθη Στιβακτάκη, αγρότη και μελισσοκόμου από τα Βορίζια ασχολούνται όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές, και τα site.

Τεράστια απήχηση

Αιτία για την τεράστια απήχηση και το ρεύμα που απέκτησε ξαφνικά ο νεαρός αγρότης είναι τα πολύ έντονα μπλε μάτια του και το διαπεραστικό βλέμμα του, που απαθανατίστηκε στη διάρκεια του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

krhtikos agrotis2

Ο ίδιος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM αναφέρθηκε και στην αναπάντεχη “περιπέτεια” που τον έκανε διάσημο στο πανελλήνιο αλλά και στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Στάθης Στιβακτάκης είπε ότι δεν περίμενε “το χαμό που έγινε με τις φωτογραφίες του” και μιλώντας με το χαρακτηριστικό κρητικό ιδίωμα διευκρίνισε ότι φίλοι του τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη που είχε η παρουσία του στην κινητοποίηση των αγροτών, ενώ ομολόγησε πως αναπόφευκτα άρχισαν τα πειράγματα στην παρέα του.

Καριέρα μοντέλου;

Στη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος του πρότεινε να ασχοληθεί με τη φωτογραφία ποζάροντας ως μοντέλο, ωστόσο ο ίδιος ο νεαρός υπήρξε κατηγορηματικός λέγοντας “εγώ δε φεύγω από το χωριό μου για κανένα λόγο”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση