HomeΚΡΗΤΗΝεαροί άρπαξαν 16χρονη μέσα από το σπίτι της-Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Νεαροί άρπαξαν 16χρονη μέσα από το σπίτι της-Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία περίεργη υπόθεση με πρωταγωνίστρια ένα 16χρονο κορίτσι και τέσσερις άνδρες, που την άρπαξαν με τη βία από το σπίτι της, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο σπίτι της 16χρονης σε χωριό της ενδοχώρας, όταν τέσσερις νεαροί πήγαν στο σπίτι και με τη χρήση βίας, την πήραν μαζί τους και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα της, που κατάγεται από την Τσεχία, αλλά έχει παντρευτεί Κρητικό, η οποία προσπάθησε να πάρει το παιδί της από τα χέρια των τεσσάρων ανδρών.

Τότε ο ένας εξ αυτών με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, την έσπρωξε και κατάφερε να τραβήξει προς τα έξω την 16χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο παρελθόν, με τον έναν εκ των τεσσάρων δραστών, να αρπάζει και πάλι το 16χρονο κορίτσι από το σπίτι του και να το επιστρέφει λίγες ημέρες αργότερα.

Οι αρχές αναζητούν τώρα την 16χρονη μαζί με τους τέσσερις δράστες, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, που μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτήν την περίεργη υπόθεση κι αν το κορίτσι ακολούθησε με τη θέληση του ή όχι τους νεαρούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση