HomeΚΡΗΤΗ«Γυαλιά καρφιά» στο ΕΚΗ – Προπηλακίστηκε ο πρόεδρος Στ. Βοργιάς

«Γυαλιά καρφιά» στο ΕΚΗ – Προπηλακίστηκε ο πρόεδρος Στ. Βοργιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν το Εργατικό Κέντρο 30 συνδικαλιστές, σύμφωνα με την καταγγελία της διοίκησης του ΕΚΗ.

Μάλιστα η διοίκηση του Κέντρου αναφέρει ότι «η φασιστική επίθεση έγινε από 30 συνδικαλιστές του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) στην οποία ηγούνταν ο πρόεδρος των ιδιωτικών υπαλλήλων Δημόκριτος Σαλούστρος και το μέλος της ΔΑΣ στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΚΗ Γιάννης Ξημεράκης».

Η ομάδα των συνδικαλιστών – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της διοίκησης του ΕΚΗ – εισέβαλαν στο γραφείο του Στέλιου Βοργιά προκαλώντας σοβαρές ζημιές ενώ χρειάστηκε ο προπηλακισμός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν από λίγο δεχτήκαμε φασιστική επίθεση από ομάδα 30 συνδικαλιστών του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) ,στην οποία ηγούνταν ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλούστρος  Δημόκριτος  και το μέλος της ΔΑΣ  στο Διοικητικό Συμβούλιο  του ΕΚΗ Ξημεράκης Γιάννης.

Οι τραμπούκοι μπήκαν στο γραφείο του Προέδρου Βοργιά Στέλιου  προπηλακίζοντας τον προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο γραφείο .

Επίσης επιτέθηκαν σε συνδικαλιστές που βρίσκονταν στο χώρο προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Ο φασισμός δεν θα περάσει, η ιστορία του ΕΚΗ είναι  μεγάλη και αυτοί πολλοί μικροί.

Καλούμε το ΚΚΕ  να καταδικάσει τον φασισμό και τραμπουκισμό των συνδικαλιστών του, γιατί πραγματικά θεωρούμε ότι αυτές οι ενέργειες ντροπιάζουν και την ιστορία του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος .

Ο Πρόεδρος του  ΕΚΗ δηλώνει,  ότι δεν θα προχωρήσει σε μηνύσεις  γιατί  τα ζητήματα πρέπει να λύνονται πολιτικά και δημοκρατικά  και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση