HomeΚΡΗΤΗΑποφασισμένοι να γυρίσουν με δεσμεύσεις οι αγρότες της Κρήτης αναχώρησαν για την Αθήνα

Αποφασισμένοι να γυρίσουν με δεσμεύσεις οι αγρότες της Κρήτης αναχώρησαν για την Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να γυρίζουν με δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς της είναι οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι αναχώρησαν το βράδυ της Τρίτης για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Περισσότεροι από 3.000 αγρότες από ολόκληρη την Κρήτη έφτασαν από νωρίς στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβιβάστηκαν στα δύο πλοία της γραμμής για Πειραιά, κρατώντας μαύρες σημαίες.

Οι αγρότες της Κρήτης  θα συναντηθούν με τους αγρότες από την υπόλοιπη χώρα και όλοι μαζί θα βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος,  απ’όπου θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι τα μέτρα που προωθεί, δε θα περάσουν.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, λίγο πριν αναχωρήσει το πλοίο για τον Πειραιά, ο Πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης, οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν πίσω με δεσμεύσεις και όχι απλά υποσχέσεις, όπως αυτές που έχουν λάβει όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Θα αναγκάσουμε τους αρμοδίους να δεσμευτούν ότι δε θα πάνε στη Βουλή προς ψήφιση τα τόσο καταστροφικά για τον αγροτικό κόσμο μέτρα, που προωθούν» επεσήμανε ο ίδιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση