HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζει τις κινητοποιήσεις της σε Ηράκλειο και Νεάπολη η Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της σε Ηράκλειο και Νεάπολη η Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, μέλη της οποίας θα βρίσκονται έξω από τα Ειρηνοδικεία Ηρακλείου και Νεαπόλεως, αύριο Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Η κινητοποίηση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 και η αντίστοιχη της Νεάπολης  στις 11:30 το πρωί.

Σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Στάσης επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

«Η Λ.Σ.Π θα βρίσκεται έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως την Τετάρτη 18/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30 για να δώσει ακόμα μια μάχη, όπως επίσης και για την τακτική συνέλευση μας προκειμένου να οργανώσουμε τις επόμενες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε. Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως και Ηρακλείου για να δώσουμε ακόμα μια μάχη,  και κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο, να αντισταθούν στην αρπαγή των περιουσιών τους, απ’ το κράτος ληστή. Ένα κράτος ανάλγητο , άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του. Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των «δανειστών» και όχι του καθημαγμένου λαού του. Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκυμμένοι ή θα σηκωθούμε όρθιοι;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση