HomeΚΡΗΤΗΧιλιάδες αγρότες της Κρήτης «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους – Έτοιμοι για την απόβαση στην… Αθήνα

Χιλιάδες αγρότες της Κρήτης «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους – Έτοιμοι για την απόβαση στην… Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 3.000 αγρότες της Κρήτης βρίσκονται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του μεγάλου συλλαλητηρίου που αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη στην Αθήνα.

Μετά το ηχηρό «όχι» που είπε ο αγροτικός κόσμος στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που έγινε στις 29 Οκτωβρίου, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει στην Αθήνα.

Χιλιάδες οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από την Κρήτη

Στην πλατεία Συντάγματος έχουν δώσει ραντεβού οι αγρότες όλης της Ελλάδος για να διαμαρτυρηθούν για την υπερφορολόγηση και το ασφαλιστικό.

Μέχρι στιγμής πάνω από 3.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την απόβαση στην… Αθήνα ενώ όσο περνάνε οι ώρες η συμμετοχή ολοένα και αυξάνεται.

«Χιλιάδες είναι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που έχουν δώσει συμμετοχή για ν’ ανέβουν στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούνε. Όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο. Τα δύο μεγάλα καράβια έχουν ήδη γεμίσει ενώ αρκετός θα είναι ο κόσμος που θα μεταφερθεί και με το τρίτο καράβι», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο συνδικαλιστής αγρότης, Γιώργος Ντισπυράκης τονίζοντας παράλληλα ότι οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι αύριο το απόγευμα.

Αύριο φεύγουν από το Ηράκλειο – Ραντεβού στην Αθήνα

Αύριο το βράδυ, με τα πλοία της γραμμής, φεύγουν από το Ηράκλειο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με προορισμό την Αθήνα και την πλατεία Συντάγματος.

Εκεί θα περιμένουν τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδος και το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει το πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση