HomeΚΡΗΤΗΑλλαγές στην κυκλοφορία εξαιτίας… έργων στην λ. Καλοκαιρινού

Αλλαγές στην κυκλοφορία εξαιτίας… έργων στην λ. Καλοκαιρινού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγές στην κυκλοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθούν από αύριο εξαιτίας εργασιών που θα γίνουν στην αρχή της λεωφόρου Καλοκαιρινού.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του δήμου Ηρακλείου:

Κατά την πρώτη φάση και για διάστημα 5 εβδομάδων, προτείνετε:

  1. Η μετατροπή της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου σε άνοδο από το ύψος του Δημοτικού parking, απέναντι από την οδό Φαιτάκη έως την Λ. Καλοκαιρινού.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Λ. 62 Μαρτύρων και οδό Πυράνθου προς Χανιόπορτα, να διοχετευθεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.
  3. Αποκλεισμός της πρόσβασης στην Λ. Πλαστήρα από την πλευρά της Χανιώπορτας.
  4. Κλείσιμο του ρεύματος καθόδου της Λ. Καλοκαιρινού προς οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και μέρους της οδού Κισάμου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, με διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων προς την οδό Εφόδου και Λ. 62 Μαρτύρων.

Κατά την δεύτερη φάση και για διάστημα 3 εβδομάδων, προτείνετε:

  1. Να παραμείνει η οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ως άνοδος από το ύψος του Δημοτικού parking, απέναντι από την οδό Φαιτάκη έως την Λ. Καλοκαιρινού.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Λ. 62 Μαρτύρων προς Χανιώπορτα, να διοχετευτεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.
  3. Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την Λ. Καλοκαιρινού προς Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, να διοχετευτεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.

Η έναρξη των εργασιών πρόκειται να γίνει αύριο, Τρίτη 17-11-2015, και θα διαρκέσει 8 εβδομάδες όπως αναφέρεται παραπάνω αναλυτικά στις δύο φάσεις των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση