HomeΚΡΗΤΗΠεριοδεία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κρήτη

Περιοδεία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας θα ξεκινήσει την περιοδεία του στο νησί από τα Χανιά, όπου αύριο Δευτέρα στις 11.15 το πρωί θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Τάφων των Βενιζέλων .

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, ενώ θα ακολουθήσει  συνάντηση με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς στο Επιμελητήριο Χανίων.

Λίγο μετά τη 1.30 θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο του Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. στις 3.30 μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί με υποστηρικτές του από την πόλη του Ρεθύμνου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και το Δημαρχείο Μυλοποτάμου.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Τζιτζικώστας θα βρίσκεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Ηράκλειο, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Atlantis.

Το πρόγραμμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να επισκεφθεί το νομό Λασιθίου, αλλά και άλλες περιοχές του νησιού διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

-10.45′: Επίσκεψη στο Δήμο Χερσονήσου (Μάλλια).

-11.30′: Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο (Λευκών Ορέων 3).

-12.00′: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας στον Άγιο Νικόλαο (καφέ Πιάτσα – πρώην καφενείο Ελλάς).

-14.00′: Επίσκεψη στο Δήμο Μαλεβιζίου (Άγιος Μύρωνας).

-15.00′: Επίσκεψη στα Ανώγεια.

-15.30′: Επίσκεψη στα Ζωνιανά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση