HomeΚΡΗΤΗΣτα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το ΑΕΙ Κρήτης

Στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το ΑΕΙ Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου φιγουράρει και πάλι το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, όπως προκύπτει από την διεθνής λίστα κατάταξης που παρουσιάζει ο εκδοτικός οίκος «U.S. News and World Report» των ΗΠΑ.

Το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου θεωρείται και σ’ αυτή την λίστα το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ενώ την υψηλότερη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια έχει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών που βρίσκεται στην 292η θέση.

PANEPISTHMIA

Την δεύτερη θέση – ανάμεσα στα ελληνικά ιδρύματα – είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (βρίσκεται στην 432η θέση) και ακολουθούν: το πανεπιστήμιο Κρήτης (435η θέση), το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (526η θέση), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (552η θέση) και το το πανεπιστήμιο Πατρών (650η θέση).

PANEPISTHMIA1

Σημειώνεται ότι το «U.S. News & World Report» αξιολογεί τα 750 καλύτερα Ιδρύματα χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών κριτηρίων, μεταξύ των οποίων οι δημοσιεύσεις, τα συνέδρια, οι διεθνείς συνεργασίες και η ερευνητική του φήμη σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Δείτε εδώ και τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου: http://www.usnews.com/education/best-global-universities/rankings

Διαφήμιση
Διαφήμιση