HomeΚΡΗΤΗΣτο Ειρηνοδικείο της Νεάπολης η Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Στο Ειρηνοδικείο της Νεάπολης η Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κεντρικό σύνθημα «Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;» συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, η οποία για αύριο Τετάρτη θα είναι πιστή στο ραντεβού της, ωστόσο έξω από το Ειρηνοδικείο της Νεάπολης, αυτή τη φορά.

Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 το πρωί, όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τακτική γενική συνέλευση της κίνησης.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Στη σχετική ανακοίνωση η Λαϊκή Στάση Πληρωμών επισημαίνει πως «πρωτοπόρα στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς για περισσότερο από δύο χρόνια ,καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να αντιστέκεται. Ο αγώνας συνεχίζεται, προκειμένου καμία ιδιοκτησία να μην περάσει στα χέρια των τραπεζιτών. Το καθεστώς μνημονιοκρατίας και χρεοκρατίας, συνεχίζει ακάθεκτο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το σταματήσουμε. Μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ραντεβού ξανά στα Ειρηνοδικεία και όπου αλλού χρειαστεί, μέχρι τέλους».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της εορτής του Αγίου Μηνά, πολιούχου του Ηρακλείου, το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, θα είναι κλειστό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση