HomeΚΡΗΤΗΠρος ολοκλήρωση το νέο κοιμητήριο της Ροδιάς

Προς ολοκλήρωση το νέο κοιμητήριο της Ροδιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου της Ροδιάς σε χώρο 1500 τ.μ. με την κατασκευή νέων ταφοπεδίων και περίφραξης, καθώς και της τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που οδηγεί προς αυτό, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

kiglidomata-rodia1

Πρόκειται για ολοκληρωμένα έργα προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης αλλά και της αντιμετώπισης του προβλήματος κορεσμού του κοιμητηρίου που είχε διαπιστωθεί.

kiglidomata-rodia2

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στον οικισμό της Ροδιάς, που αφορούσε την επέκταση του κοιμητηρίου και τη βελτίωση της πρόσβασης σε αυτό. Αναβαθμίστηκε έτσι λειτουργικά και περιβαλλοντικά το κοιμητήριο του οικισμού, ενώ βελτιώθηκαν αισθητά και οι συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης σε αυτό, με την τοποθέτηση των απαραίτητων προστατευτικών στηθαίων και την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν, καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Στρατάκη για την καθοριστική τους συμβολή».

nekrotafeio-rodias

Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρένα Παπαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση