HomeΚΡΗΤΗΚυρ.Μητσοτάκης: Ανανέωση για να ξαναγίνει η ΝΔ η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη

Κυρ.Μητσοτάκης: Ανανέωση για να ξαναγίνει η ΝΔ η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ανάγκη πολιτικής δημιουργικής ανανέωσης που θα καταστήσει ξανά τη ΝΔ από συρρικνωμένο, όπως είπε, κόμμα σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, επισήμανε απόψε από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του στο νησί, πραγματοποίησε ομιλία στο επιμελητήριο της πόλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του νοιώθει και πάντα πράττει σαν να είναι ο πέμπτος βουλευτής Χανίων.

Ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος που κατάγεται από τα Χανιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών της Κρήτης και ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. «Φεύγω από την Κρήτη πιο πεπεισμένος παρά ποτέ, ότι θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. Ότι θα έχω τη στήριξη πολλών απλών νεοδημοκρατών οι οποίοι θα έλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές για να μπορέσομε να οδηγήσομε όλοι μαζί το κόμμα σε μια νέα εποχή» ανέφερε.

Από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια πολιτική δημιουργικής ανανέωσης, να μπολιάσουμε τη ΝΔ με νέες ιδέες, με νέα πρόσωπα, να μπορέσουμε να την ξανακάνομε από συρρικνωμένο κόμμα, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε υπεύθυνα με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα στη Βουλή, να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές, γιατί μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να δώσει σήμερα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στο επιμελητήριο της πόλης με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων οι οποίοι και αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιαναπτυξιακή λογική, ενώ αναφερόμενος στην Κρήτη τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που, όπως είπε, θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν στο νησί είναι ο βόρειος οδικός άξονας, το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου και ένας περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός που θα βασίζεται σε δράσεις που θα προστατεύουν το περιβάλλον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση