HomeΚΡΗΤΗΕίχε στήσει παράνομο σφαγείο σε συσκευαστήριο – Κατασχέθηκαν 60 σφάγια

Είχε στήσει παράνομο σφαγείο σε συσκευαστήριο – Κατασχέθηκαν 60 σφάγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σφαγείο είχε μετατρέψει ένας 28χρονος από τα Χανιά αποθηκευτικό χώρο που λειτουργούσε ως συσκευαστήριο σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων που έκαναν χθες το βράδυ έφοδο στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε το παράνομο σφαγείο, διαπίστωσαν ότι επικρατούσε «οργασμός δουλειάς» καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 60 σφάγια αιγοπροβάτων.

Η δράση του 28χρονου φαίνεται πως είχε γίνει αντιληπτή από τις διωκτικές αρχές, και οι αστυνομικοί είχαν τον είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση.

Νυχτερινή έφοδος

Η έφοδος στο συσκευαστήριο έγινε αργά το βράδυ και στη διάρκεια της αυτοψίας βρέθηκαν έτοιμα για να διατεθούν στην «αγορά» 60 σφάγια ζώων, στα οποία δεν είχε προηγηθεί ο προβλεπόμενος κρεοσκοπικός έλεγχος.

Ζητούμενο επίσης για τις διωκτικές αρχές αποτελεί και η προέλευση των ζώων, η οποία και διερευνάται.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον 28χρονο άνδρα ως υπεύθυνο της σφαγής των ζώων ο οποίος και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται με αυτήν να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση