HomeΚΡΗΤΗΣτηρίζουν τους εργαζόμενους της ανακύκλωσης οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ

Στηρίζουν τους εργαζόμενους της ανακύκλωσης οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. εκφράζει τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της ανακύκλωσης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του εργοστασίου της διαχείρισης της ανακύκλωσης στη ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου στον αγώνα που κάνουν για την παραμονή όλων των εργαζομένων και με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις από τη νέα εταιρεία που ανέλαβε πρόσφατα τη διαχείριση της επιχείρησης.

Παρότι οι εργαζόμενοι είχαν λάβει την υπόσχεση τόσο στη συνάντηση με το Δήμο Ηρακλείου όσο και με εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (που έχει την ευθύνη για τις εγκαταστάσεις και τις εργολαβίες) ότι θα παραμείνουν όλοι στη νέα εταιρεία και με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις η νέα εργοδοσία αθετεί τις υποσχέσεις αφήνοντας χωρίς δουλειά πολλούς παλιούς εργαζόμενους.

Επιχειρεί να προσλάβει νέο προσωπικό με μειωμένες αποδοχές και διευρυμένο ωράριο.
Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί το Δήμο Ηρακλείου και την Ε.Ε.Α.Α. να παρέμβουν άμεσα ώστε όλοι οι εργαζόμενοι της προηγούμενης εταιρείας να συνεχίσουν να εργάζονται στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις.

Καλεί την εταιρεία να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη όλων των παλιών εργαζομένων. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης της ανακύκλωσης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων της ανακύκλωσης. Να μην περάσει η εργοδοτική τρομοκρατία.

Να εκφράσουν την αλληλεγγύη, τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον αγώνα τους. Να καταδικάσουν τις πολιτικές της κυβέρνηση, της Ε.Ε. που υπηρετώντας το Κεφάλαιο ανοίγουν το δρόμο στα αφεντικά να καταπατούν κάθε εργατικό δικαίωμα, να ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους, να τους πετούν στο δρόμο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση