HomeΚΡΗΤΗΟι επαγγελματοβιοτέχνες συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου

Οι επαγγελματοβιοτέχνες συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2/11/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου εν όψει της κινητοποίηση που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΒΕΕ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των Σωματείων – Μελών. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς Στυλιανός, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Γιαννουλάκης Κων/νος, ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Βοργιάς Εμμανουήλ.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή στην Πανελλαδική κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό σύστημα.

Με δεδομένο ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν όχι μόνο τα εισοδήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων του τόπου καλούμε τους Επαγγελματοβιοτέχνες & Εμπόρους, τον Περιφερειάρχη, τους Περιφερειακούς συμβούλους, τους Δημάρχους, τους Δημοτικούς συμβούλους και τους κοινωνικούς φορείς όλων των βαθμίδων να συστρατευθούν και να στηρίξουν τον αγώνα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση