HomeΚΡΗΤΗΟ «τσαμπουκάς» τους οδήγησε … στα κρατητήρια

Ο «τσαμπουκάς» τους οδήγησε … στα κρατητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροπέδες φόρεσαν χθες το βράδυ δύο άνδρες στα Χανιά, καθώς προέβαλαν αντίσταση σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου.

Το περιστατικό σημειώθηκε  στην Πλατεία της Δημοτικής  Αγοράς στα Χανιά, όταν οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Ρώσος κάθονταν στο σημείο και συνομιλούσαν.

Κάποια στιγμή αστυνομικοί τους πλησίασαν, στο πλαίσιο ελέγχων που έκαναν στην περιοχή και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους.

Εκείνοι όμως όχι μόνο δεν υπάκουσαν, αλλά άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε ένταση μεταξύ των αστυνομικών και των δύο συλληφθέντων έως ότου τελικά κατέληξαν στα κρατητήρια.

Σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost , οι δύο άνδρες νωρίτερα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γι’αυτό και δε συμμορφώθηκαν στον έλεγχο των αστυνομικών.

Τι λέει το αστυνομικό δελτίο Τύπου

Συνελήφθησαν, χθες (03.11.2015) το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 36χρονος ημεδαπός και 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων, της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για απείθεια. Ειδικότερα, χθες (03.11.2015) το βράδυ αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 36χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρωσίας, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σιδερένια βέργα και μαχαίρι, ενώ στην κατοχή του 36χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου και της σύλληψης, οι 36χρονοι προέβαλαν αντίσταση σε βάρος των Αστυνομικών. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση