HomeΚΡΗΤΗΑντιδράσεις για το «λουκέτο» στο δήμο Γαύδου – Ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα

Αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο δήμο Γαύδου – Ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για καταχρηστική εξουσία της δημάρχου Γαύδου «προσπαθώντας να δημιοιυργήσει εντυπώσεις» κάνει λόγο ο συνδυασμός «Γαύδος για όλους» με αφορμή την κίνηση της δημοτικής αρχής να βάλει… λουκέτο στο δήμο και τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για να ανοίξει και πάλι το δημαρχείο ώστε να εξυπηρετηθούν οι δημότες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για δεύτερη συνεχή μέρα παραμένει  κλειστός ο Δήμος Γαύδου. Στην είσοδο του Δημαρχείου υπάρχει  έγγραφο- ανακοίνωση της Δημάρχου Γαύδου  το οποίο αναφέρει τα εξής: « Το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό  μέχρι νεωτέρων οδηγιών από το Υπουργείο Εσωτερικών και παύουν όλες οι λειτουργίες του Δήμου».

Θεωρούμε ότι ο Δήμος και η λειτουργία του,  δεν είναι ιδιοκτησία της κας Δημάρχου η οποία ασκώντας καταχρηστική  εξουσία  και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις, αδιαφορώντας  για της ανάγκες του Δήμου και των Δημοτών  έκλεισε  το Δήμο με προφανή  σκοπό να μην έχουμε πρόσβαση στο αρχείο του Δήμου ως Δημοτικοί σύμβουλοι.

Εμείς ως  Δημοτικοί  Σύμβουλοι, και ως οφείλαμε, ζητήσαμε  με σχετικό έγγραφό μας (Αίτηση –Αναφορά ) την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ώστε να  ανοίξει άμεσα  ο Δήμος και να αποκατασταθεί η έννομη τάξη στη λειτουργία του.

Παράλληλα ενημερώσαμε  με σχετική Αναφορά , α) το ΥΠΕΣ, β) το Γ.Γ ΚΕΔΕ, και γ) την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για το όλο θέμα που έχει προκύψει στο Δήμο μας και ζητάμε  της  δικές τους  ενέργειες  ώστε να ανοίξει ο Δήμος και να  αποδοθούν  πιθανές   πειθαρχικές   κυρώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση