HomeΚΡΗΤΗΞανά έξω από το Ειρηνοδικείο το μεσημέρι, η Λαϊκή Στάση πληρωμών

Ξανά έξω από το Ειρηνοδικείο το μεσημέρι, η Λαϊκή Στάση πληρωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στους πλειστηριασμούς η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, η οποία επεκτείνει τη δράση της και στη Νεάπολη.

Για σήμερα, όπως κάθε Τετάρτη, προγραμματίζει νέα συγκέντρωση έξω από τα Ειρηνοδικεία Ηρακλείου και Νεαπόλεως στις 15:30 ενώ αμέσως μετά την κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή γενική συνέλευση προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες της.

Μονόδρομος η προστασία της πρώτης κατοικίας

Σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Η δεύτερη ευκαιρία εξέπνευσε, πριν καλά- καλά δοθεί και τώρα μας την επιστρέφουν και με τόκο, σαν υπεύθυνοι λαο-σωτήρες τοκογλύφοι που είναι οι κυβερνώντες μας και τα αφεντικά τους. Η πρώτη κατοικία και με την βούλα πλέον δεν προστατεύεται. Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ, περιμένοντας να έρθει η σειρά σου ή θα αντιδράσεις επιτέλους;

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες στο Ειρηνοδικείο, την Τετάρτη 4/11/2015 (15:30) και κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο, να αντισταθούν στην αρπαγή των περιουσιών τους, απ’ το κράτος ληστή. Ένα κράτος ανάλγητο , άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του. Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των » δανειστών» και ΟΧΙ του καθημαγμένου λαού του. Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκυμμένοι ή θα σηκωθούμε όρθιοι;

Η Λ.Σ.Π θα βρίσκεται έξω από τα Ειρηνοδικεία Ηρακλείου και Νεαπόλεως την Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 15:30, για να δώσουμε ακόμα μια μάχη, όπως επίσης και για την τακτική συνέλευση μας προκειμένου να οργανώσουμε τις επόμενες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε. Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση