HomeΚΡΗΤΗΜέτρα για χρήση συστημάτων εντοπισμού πτήσεων ζήτησε από την Ε.Ε. ο Ν. Μαριάς

Μέτρα για χρήση συστημάτων εντοπισμού πτήσεων ζήτησε από την Ε.Ε. ο Ν. Μαριάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέτρα για να χρησιμοποιούνται παγκοσμίως τα συστήματα εντοπισμού πτήσεων ζήτησε από την Ε.Ε. μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 29/10/2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Με αφορμή τις πρόσφατες αεροπορικές τραγωδίες στην Ευρώπη ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι αιτίες των αεροπορικών δυστυχημάτων μένουν σχεδόν πάντα ανεξιχνίαστες καθώς μόνο το 30% των αεροπορικών εταιριών παρέχουν συστήματα εντοπισμού πτήσης.

Η τεχνολογία στο πλευρό των κυβερνήσεων

Επισημαίνοντας ότι η τεχνολογία αυτή θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών αεροναυτιλίας και τις αεροπορικές εταιρίες να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας ο Νότης Μαριάς ζήτησε η Επιτροπή να θεσπίσει άμεσα μέτρα για να χρησιμοποιείται παγκόσμια το υπό συζήτηση σύστημα, φροντίζοντας παράλληλα να μην παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κυρίαρχα δικαιώματα των κρατών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση