HomeΚΡΗΤΗΠαρεμβάσεις από τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου, ζητά η ΟΕΒΕΝΗ

Παρεμβάσεις από τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου, ζητά η ΟΕΒΕΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ζητήματα που απασχολούν έντονα του επαγγελματοβιοτέχνες και τους εμπόρους, όπου το φορολογικό και το ασφαλιστικό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης που είχε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Ηρακλείου, με τους βουλευτές του νομού.

Μεταξύ άλλων, στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν θέματα όπως οι ρυθμίσεις των οφειλών προς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και η ρευστότητα των επιχειρήσεων. Στη βάση αυτή, κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Άμεσες παρεμβάσεις

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων αλλά και στην κοινή δράση των βουλευτών του Ηρακλείου προκειμένου να προωθηθούν οι προτεινόμενες λύσεις και να στηριχθούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις πριν να είναι πολύ αργά γι’ αυτές, όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν τα μέλη της διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και εκπρόσωποι των Βουλευτών Μιχελογιαννάκη,. Ηγουμενίδη, Συντυχάκη και Δανέλλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση