HomeΚΡΗΤΗΜε … συλλήψεις απειλούνται οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση – Καταγγελία από τους συνδικαλιστές

Με … συλλήψεις απειλούνται οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση – Καταγγελία από τους συνδικαλιστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα τροπή πήρε σήμερα το ζήτημα των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης, καθώς όπως καταγγέλλει η Σωματειακή Επιτροπή των εργαζομένων της Ανακύκλωσης στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η εργοδότρια εταιρεία «κατέθεσε μήνυση και καλεί την αστυνομία να επέμβει ενάντια στους εργαζόμενους, οι οποίοι διεκδικούν το αυτονόητο, τη δουλειά τους», συνεχίζοντας την κινητοποίησή τους.

Στην ίδια ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής επισημαίνεται ακόμη ότι:

«Οι 42 εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης, οι οποίοι έχουν αλλάξει 3 διαφορετικούς εργοδότες τα τελευταία χρόνια στο ίδιο εργοστάσιο, δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από τα συνεχίσουν να εργάζονται με τις ίδιες συνθήκες».

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων καλούν το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης να παρέμβουν άμεσα για την επίλυση του ζητήματος και την ομαλή μετάβαση και λειτουργία του εργοστασίου καθώς και την ΕΕΑΑ και το ΚΔΑΥ.

Επίσης, απευθύνουν έκκληση σε σωματεία και φορείς να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους έξω από τις πύλες του εργοστασίου, στους εργαζόμενους που διεκδικούν τη δουλειά τους και απειλούνται με συλλήψεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση