HomeΚΡΗΤΗEκδήλωση για την ψυχική υγεία στο ΠΑΓΝΗ

Eκδήλωση για την ψυχική υγεία στο ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr) οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 12.00 – 15.00, με θέμα « Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη, έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών, όπως η επιλόχεια κατάθλιψη.

Στην εκδήλωση ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η συμμετοχή εγκύων, νέων μητέρων και των συζύγων – συντρόφων τους, καθώς επίσης και επαγγελματιών υγείας (όπως μαίες/τές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, μαιευτήρες – γυναικολόγοι, παιδίατροι, γενικοί ιατροί, νοσηλεύτριες/τές, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας κ.ά.).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας που πραγματοποιεί η ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ για τις περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο 210-931054 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις που πραγματοποιεί η ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ στη σελίδα μας στο facebook και στο www.fainareti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση