HomeΚΡΗΤΗΣτα χέρια των αρχών διακινητής ηρωίνης και οι … πελάτες του

Στα χέρια των αρχών διακινητής ηρωίνης και οι … πελάτες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επ’ αυτοφώρω συνέλαβαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου τρία άτομα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, τη στιγμή της αγοραπωλησίας ηρωίνης.

Η σύλληψή τους έγινε χθες το μεσημέρι, τη στιγμή που ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων, 51 χρόνων, προμήθευε στους άλλους δύο, έναν 35χρονο και έναν 40χρονο ποσότητα του σκληρού ναρκωτικού.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 51χρονο Λασιθιώτη, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τον συνέλαβαν τη στιγμή της συναλλαγής, λίγο μετά το ραντεβού που είχε κλείσει με τους υποψήφιους «πελάτες» του.

Στη διάρκεια του ελέγχου, στον οποίο υπέβαλαν τον 51χρονο οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ που θεωρήθηκε ως προϊόν παράνομων δραστηριοτήτων. Επίσης, στην κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης τις οποίες μόλις είχαν προμηθευτεί από τον 51χρονο διακινητή.

Την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Λασιθίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση