HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια Λ.Αυγενάκη στο Γιώργο Κωστάκη

Συγχαρητήρια Λ.Αυγενάκη στο Γιώργο Κωστάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Λ. Αυγενάκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τριπλούν και της 8ης θέσης στο μήκος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΑμεΑ από τον Γιώργο Κωστάκη, στη Ντόχα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Θερμά συγχαρητήρια στον χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή στο τριπλούν Γιώργο Κωστάκη τόσο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τριπλούν, όσο και της 8ης θέσης στο μήκος, αυτή τη φορά, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ!
Ο Λασιθιώτης Γιώργος Κωστάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 13.89μ. Επίσης, κατέκτησε την 8η θέση στο μήκος με τις έγκυρες προσπάθειες που μετρήθηκαν να είναι στα 6.37μ, 6.34μ, 6.39μ, 6.34μ, 5.96μ και 6.16μ.
Η επιτυχία αυτή δίνει μάθημα ζωής και ελπίδας σε όλους μας. Ένας αληθινός μαχητής της ζωής έρχεται να μας διδάξει όλους για τις αξίες της μαχητικότητας, της αέναης προσπάθειας, της ευγενούς άμιλλας και της αστείρευτης θέλησης για ζωή, συνεχή βελτίωση και διάκριση!
Νιώθουμε υπερήφανοι ως Κρητικοί και ως Έλληνες!
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο για αυτή τη νέα χρυσή σελίδα που έγραψε για τη χώρα μας όσο και για το μάθημα ζωής που μας διδάσκει!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση